Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61673

Vacature: Manager Technische Dienst voor Greenyard Prepared in Velden

VACATURENR lv-61673 (12-01-2018)

Over ons:
Greenyard Prepared is een Top 5 Europese marktleider die vers geoogste groenten & fruit bewerkt tot voedingsproducten die gemakkelijk bewaard en geconsumeerd kunnen worden. We spelen met onze producten in op de behoeften van de moderne consument die lekker, gemakkelijk en snel maar tegelijk ook gezond wil eten. Greenyard Prepared realiseert op drie productie locaties, Bree (B), Rijkevorsel (B) en Velden (NL) met ruim 900 werknemers een omzet van meer dan 329 miljoen euro. We dragen aandacht voor kwaliteit en milieu hoog in ons vaandel.
Greenyard Prepared is onderdeel van de Greenyard Group. Een beursgenoteerde globale marktleider met meer dan 9.000 werknemers, actief is in 25 landen wereldwijd en in staat is een omzet te realiseren van ongeveer 4,25 miljard euro op jaarbasis. Kijk voor meer informatie op: greenyard.group en op www.greenyardprepared.com.

Greenyard Prepared Netherlands (voorheen Lutèce B.V.) in Velden verwerkt champignons uit de directe omgeving zo vers mogelijk in glas of blik. Wij zijn één van de grootste verwerkers van champignonconserven ter wereld. De producten worden in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht.

De afdeling Technische Dienst (TD) wordt aangestuurd door de Manager Technische Dienst en omvat ca. 25 medewerkers. De manager TD rapporteert aan de Plantmanager en maakt deel uit van het Plant Management Team.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Je stuurt en geeft leiding aan alle werknemers van de afdeling TD;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en verdere professionalisering van de afdeling TD;
 • Je bent verantwoordelijk voor vervangings- en onderhoudsvraagstukken binnen de productielocaties van Greenyard Prepared;
 • Je bent de verbindende factor tussen de interne klanten, alsmede tussen de afdeling TD en leveranciers en externen;
 • Je draagt mede zorg voor het realiseren van de productiedoelstellingen binnen de budgettaire richtlijnen;
 • Je draagt zorg voor het realiseren van het (vervangings-)investeringsplan.

Profiel:
 • Je beschikt over een technische HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie binnen een technische omgeving in de procesindustrie of productieomgeving;
 • Je hebt ervaring met Onderhoudsmanagement Systemen (OMS)
 • Je hebt ruime relevante en aantoonbare ervaring met projectmanagement en planmatig werken;
 • Je bent in staat je medewerkers te motiveren, meenemen, aanspreken, observeren en goed luisteren met als doel de afdeling op een (nog) hoger niveau te brengen;
 • Je komt gemaakte afspraken na en haalt de afgesproken deadlines;
 • Je hebt kennis en ervaring met World Class Manufacturing en continu verbeteren zit in je bloed;
 • Als Manager TD ben je resultaatgericht, analytisch, flexibel en beschik je over voldoende ondernemerschap;
 • Je hebt een duidelijke visie hoe je een dergelijke functie wilt invullen. Je bent daadkrachtig en beschikt over de nodige overtuigingskracht.

Wat kunnen wij je bieden?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die onderdeel uitmaakt van een globale organisatie. Een organisatie waar we informeel met elkaar omgaan en waar een positieve werksfeer en cultuur heerst. Wij bieden je een marktconform salaris met een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar en hoe kun je solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze Plantmanager Peter Kok, telefoon 06-51370215. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief met een recent C.V. uiterlijk 28 februari 2018 per email naar onze HR Officer, Marian Broos (marian.broos@greenyardprepared.com).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  marian.broos@greenyardprepared.com
Meer info  www.greenyardprepared.com