Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61658

Vacature: Parttime Zorghulp voor Mosae Zorggroep in Maastricht

VACATURENR lv-61658 (12-01-2018)

ZORGHULP


Zorgcentrum Campagne

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 1; Zorghulp (1)
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 20-24


Wij geloven in eigen kracht & eigen regie
Voor onze cliënten en onze collega’s. Ben jij iemand die graag (oudere) mensen helpt en regelt dat alles netjes is? Geef jij net wat extra aandacht aan je cliënt en word je daar blij van? Dan zijn wij voor onze locatie Campagne op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Dit ga je doen
In de nieuwbouwlocatie ga je binnen het concept van kleinschalig wonen werken. Je neemt deel aan en werkt in de leefomgeving van de cliënt en verleent cliëntvolgende taken. Als zorghulp steek je graag je handen uit de mouwen. In overleg met je cliënten zorg jij ervoor dat de huishoudelijke taken professioneel worden opgepakt. Dat kan dus van alles zijn, stofzuigen, poetsen, dweilen, wassen, noem maar op. Je zorgt er ook voor dat de huiskamers en algemene ruimten van de afdeling netjes blijven en je houdt de afdelingsbestellingen bij. Jij verzorgt ook de maaltijden voor onze cliënten. Het kan ook zijn dat je een cliënt bij een activiteit ondersteunt, dat doen we dan volgens een opgesteld plan. Als je merkt dat iemand anders is dan anders dan maakt je dat bespreekbaar bij je teamleden aangezien jullie zelfsturend zijn. Vanzelfsprekend neem je deel aan het werkoverleg en themabijeenkomsten. Belangrijk is dat cliënttevredenheid boven aan je lijst staat.

Wij vragen
Jij bent...
Secuur, enthousiast en vriendelijk. Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk en afspraak is afspraak bij jou. Je kunt goed communiceren en houdt rekening met de wensen van onze cliënten en hun naasten. Bovendien ben je inlevend en zorg jij ervoor dat je cliënten zich prettig voelen bij jouw aanwezigheid.

Dienstverband
Je beschikt bij voorkeur over ervaring met vergelijkbare werkzaamheden.
Je hebt kennis van de richtlijnen van HACCP.

Werktijden
Minimaal 20 uren per week en maximaal 24 uren per week.

Salaris
De vacature is ingeschaald in FWG 15 van de CAO VVT, het salaris ligt tussen de € 1.515,71 en € 2.028,92 bruto op fulltime basis (36 uur per week).

Aanvullende informatie
Enthousiast? Kom dan bij ons werken!

Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 22 januari 2018 naar Mosae Zorggroep, afdeling PO&O, t.a.v. Ruben Singel, postbus 2135, 6201 CA Maastricht of mail naar: solliciteren@mosaezorggroep.nl. Je kunt ook het interesseformulier invullen op www.werkenbijmosae.nl

Informatie Wil je graag meer weten dan kun je contact opnemen met Christien Vree, teamleider, telefoonnummer: 06 – 52 88 07 23. Voor meer informatie over Mosae, kijk op onze website www.mosaezorggroep.nl

Solliciteren
Organisatie Mosae Zorggroep
Adres Postbus 2135, 6201 CA Maastricht
Vacaturenummer 1
Overig Vermeld bij je reactie dat het gaat om vacaturenummer 01.
Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Plaatsingsdatum 12/01/2018
Sluitingsdatum 22/01/2018

Solliciteren
E-mail  solliciteren@mosaezorggroep.nl
Meer info  www.mosaezorggroep.nl