Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61607

Vacature: Technisch Commercieel Coordinator Verkoopafdeling voor Reell Precision Manufacturing in Elsloo

VACATURENR lv-61607 (10-01-2018)

Reell Precision Manufacturing heeft naast het hoofdkantoor in St. Paul (Verenigde Staten), vestigingen in Shanghai (China) en Elsloo Lb voor werkgebied EMEA. Reell biedt product- en maatwerkoplossingen op het gebied van draaimomentscharnieren en electromechanische koppelingen. Reell’s gepatenteerde technologie wordt wereldwijd toegepast in onder andere de automotive, vliegtuiginterieurs en medische technologie. Op de vestiging in Elsloo zijn ongeveer 25 medewerkers werkzaam in de assemblage, logistiek, verkoop en ondersteunende afdelingen. Voor standplaats Elsloo zijn wij vanwege verdere groei op zoek naar een fulltime

TECHNISCH COMMERCIEEL COÖRDINATOR VERKOOPAFDELING

(officiële functiebenaming: Application Specialist)

Dit is de rol
Als medewerker van het groeiende EMEA verkoopteam adviseer je enerzijds bestaande klantenrelaties en anderzijds ondersteun je het Sales team bij het genereren van nieuwe klanten. Daarnaast ondersteun je de Customer Service Representatives en Sales Managers bij hun werkzaamheden en verzorg je producttrainingen voor nieuwe Sales medewerkers. Je bent vraagbaak voor de interne organisatie en voor klanten. Vragen over offertes, onze producten en toepassingen handel je voornamelijk af per telefoon en e-mail, maar je bezoekt ook (potentiële) klanten voor het geven van technische presentaties over onze producten en mogelijke toepassingen. Je ontwikkelt samen met het Sales team verkoop- en marketingstrategieën om zodoende ons marktaandeel te kunnen vergroten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en verwerken van marktinformatie en informatie betreffende nieuwe toepassingen voor onze producten. Bovendien zorg je ervoor dat alle informatie in het centrale ERP-systeem wordt vastgelegd volgens gestelde procedures en richtlijnen. Je beschikt over gedegen technische kennis en hebt een commerciële drive. Je bent ingesteld op het behalen van het beste resultaat, maar stelt hierbij de wensen van de klant centraal.

Dit neem jij mee
 • Afgeronde HBO-opleiding (Bachelor degree) in een technische of commerciële richting.
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een Sales of Customer Service functie in een business to business omgeving.
 • Ervaring met het verkopen van technische producten in een productie organisatie is een sterke pré.
 • Kennis en vaardigheden betreffende het lezen en interpreteren van technische tekeningen.
 • Initiatiefrijk, resultaat- en oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig, weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en een goede commerciële feeling.
 • Sterke communicatieve vaardigheden (vermogen om te luisteren, onderhandelen).
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Beheersing van de Franse taal is een pré.
 • Bereidheid om tot 25% van de werktijd te reizen, ook internationaal.

Dit bieden wij
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiende, internationale werkomgeving.
 • Een gedegen interne opleiding met een bezoek aan ons hoofdkantoor in de Verenigde Staten.
 • In eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.
 • Kijk ook eens op onze website voor meer informatie over onze organisatie, producten en bedrijfscultuur: www.reell.com

Heb jij interesse in een boeiende loopbaan bij Reell?
Stuur je C.V. en sollicitatiebrief per e-mail naar Astrid Giesen, HR Generalist: agiesen@reell.nl. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Jan-Gijs Klip, General Manager (046-4269178). Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, neem dan s.v.p. contact op met Astrid Giesen (046-4269179|Maandag-Dinsdagochtend-Donderdag). Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

E-mail  agiesen@reell.nl
Meer info  www.reell.com