Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61540

Vacature: HR Adviseur voor ProfCore in Weert, Venlo of Eindhoven

VACATURENR lv-61540 (05-01-2018)

HR Adviseur Weert- Venlo - Eindhoven

Ben jij communicatief vaardig, sta je stevig in je schoenen, en ben je stressbestendig? Zoek je een adviserende rol waarin je naast uitvoerende taken ook pro-actief te werk gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een

HR ADVISEUR (FULLTIME)

Weert - Venlo - Eindhoven

De standplaats wordt in overleg afgesproken, afhankelijk van de woonplaats. Dit zal Weert, Venlo of Eindhoven zijn. 

Als HR Adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor de directe medewerkers en geef je gevraagd en ongevraagd advies en ondersteuning aan de leidinggevenden en MT over de uitvoering en toepassing van het personeelsbeleid. Je hebt een sleutelrol bij de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Naast je allround P&O- werkzaamheden liggen de speerpunten op het gebied van ziekteverzuimbeleid/ casemanagement, arbeidsjuridische zaken, KAM en opleidingen. Daarnaast draag je bij aan het ontwikkelen en beheren van personeelsinstrumenten en participeren in HR projecten.

Wij denken dat je met onderstaand profiel goed bij de organisatie past:
  • HBO diploma Personeel en Arbeid, People & Business Management of een soortgelijke opleiding;
  • Circa 5 jaar werkervaring in een soortgelijke allround P&O- functie, bij voorkeur bij een productie- of logistiek bedrijf;
  • Je bent een op succesvolle samenwerking gerichte collega en sparringpartner;
  • Je hebt genoeg bagage om over de juridische kant van personeelsvraagstukken te adviseren;
  • Je luistert goed, analyseert scherp, bent organisatiesensitief en communiceert helder en concreet, werkt zelfstandig, draagt graag verantwoordelijkheid, en neemt tevens initiatief;
  • Je hebt ‘t ProfCore DNA; oprecht, gedreven, betrouwbaar, loyaal, afspraak is afspraak, flexibel, enthousiast, vernieuwend, oplossingsgericht, professioneel en een gezonde dosis humor.

ProfCore
ProfCore is een toonaangevende projectorganisatie in de procestechniek en logistiek. Wij zijn een solide organisatie, jong van geest en hebben veel plannen en ambities voor de toekomst. Wij zijn werkzaam in Limburg, Brabant, Gelderland en NordRhein-Westfalen (DE).

Onze teams zijn werkzaam in verschillende branches, van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. ProfCore heeft ruim 500 medewerkers in dienst die ‘t ProfCore DNA uitdragen; oprecht, gedreven, betrouwbaar, loyaal, afspraak is afspraak, flexibel, enthousiast, vernieuwend, oplossingsgericht, professioneel en een gezonde dosis humor.

Bij ProfCore werken we bij alles wat we doen vanuit drie kernwaarden: Betrouwbaar, Ondernemend en Samen. Op deze manier creëren we een prettige werkplek, waar we samen ambities nastreven en waarmaken.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wil jij meegroeien met onze organisatie en deel uitmaken van onze ambities? Dan biedt ProfCore je naast goede primaire arbeidsvoorwaarden ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en 32,5 vakantiedagen. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een bonusregeling en een onbepaalde tijd contract na een jaar.

ProfCore: "People to accelerate your business"

Heb jij ‘t ProfCore DNA? Solliciteer dan nu! Stuur je reactie naar ProfCore Group, ter attentie van Lieke van Stekelenburg, email carriere@profcore.nl

Heb je nog vragen? Ook dan horen we het graag. Voor inhoudelijke informatie over deze functie bel je met Maarten Antonides , Personeelsfunctionaris: +31 (0)88 - 478 7792.

Meer info over ProfCore vind je ook op profcorewerkt.nl, profcore.nl, of bezoek ons op Facebook, LinkedIn, YouTube of Twitter!

Solliciteren
E-mail  carriere@profcore.nl
Meer info  profcore.nl