Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61529

Vacature: Eerste Medewerker Bediening voor Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals

VACATURENR lv-61529 (05-01-2018)

1E MEDEWERKER BEDIENING

  De baan
Goede hotels hebben ook goede restaurants. En bij Bilderberg staan we bekend om onze culinaire prestaties. Niet voor niets zijn een aantal van onze restaurants onderscheiden door Michelin en Gault Millau. Als 1e Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw shift. Verwachtingen van gasten worden continue overtroffen, of het nu om een tafel van 2 gaat of een groep van 80 personen. Je geeft leiding aan een team van medewerkers en rapporteert aan de Restaurant Manager. Naast een aantal administratieve taken ben je veel op de vloer, aanspreekpunt voor gasten en medewerkers en train je jouw team.
 
Wie zoeken we?
Een bevlogen gastheer / gastdame. Je bent een spin in het web in het restaurant, hebt gedegen vakkennis en straalt gedrevenheid en passie uit. Je hebt meerdere jaren ervaring in gelijksoortige zaken en posities. Je spreekt je talen en bent commercieel gedreven.
 
Wat bieden we?
Een prachtig product om voor te werken en te verkopen! Waardering van gasten en een goed team om mee te werken. Naast een marktconform salaris bieden we een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.
 
Betreft een fulltime functie

E-mail  vaalsbroek.PO@bilderberg.nl
Meer info  www.bilderberg.nl