Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61499

Vacature: Fysiotherapeut voor Fysiovision in Geleen

VACATURENR lv-61499 (03-01-2018)

FYSIOTHERAPEUT (I.O) (M/V) FULLTIME


Fysiovision heeft veel te bieden op het gebied van orthopedie, revalidatie, manuele therapie, oncologie, centrale neurologie en geriatrie.
Fysiovision is innoverend; maar tegelijkertijd praktisch gericht. Op het gebied van geriatrie hebben wij de laatste jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt en hieruit zijn waardevolle samenwerkingsverbanden ontstaan.
We zijn gevestigd in Geleen en Heerlen, zijn uitstekend geoutilleerd en beschikken over een team van 25 goed opgeleide fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Binnen Fysiovision beschikken wij over een specifiek geriatrieteam (geriatriefysiotherapeu-ten, ergotherapeuten, logopedisten) werkzaam in verzorgingshuizen, bij cliënt thuis en in de praktijk.

Ter ondersteuning van dit team zijn wij per direct op zoek naar een:

Fysiotherapeut voor 36 uur

De functie:
Wij zoeken een gemotiveerde, ondernemende en enthousiaste fysiotherapeut met affiniteit voor centraal neurologische aandoeningen (Parkinson, MS, CVA en Dementie) en complexe ouderenzorg.

Profiel:
Je bent een (BIG geregistreerd) fysiotherapeut met minimaal 2 jaar werkervaring.

Je hebt bovengemiddelde kennis van centraal neurologische aandoeningen en ervaring in de omgang met deze patiëntenpopulatie. Complexe fysiotherapeutische ouderenzorg zoals bv op verpleegafdelingen en in thuissituaties zie je als een uitdaging en je ziet voor jezelf als fysiotherapeut een belangrijke positie weggelegd binnen multidisciplinaire behandeltrajecten. Je bent creatief, innovatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Je bent graag praktisch en uitvoerend bezig maar denkt ook na over veranderingen en verbeteringen binnen je vakgebied. Sociaal en klantgericht staan bij jou hoog in het vaandel en communicatief ben je zeer vaardig, tevens een echte teamspeler. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk als het gaat om de omgang met patiënten, collegae en externe (para-) medische partners.

Wij bieden:
Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en ervaring op ouderengebied binnen een geriatrie expertise team. Een 36-urige werkweek met marktconform salaris.
Een werkomgeving met voldoende uitdagingen, innoverende projecten en mogelijkheden om je eigen ideeën in de praktijk te brengen.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Nathalie Vandewerken (Manager Geriatrie, Oedeem en Oncologie) via nathalie@fysiovision.nl of tel. 06 11 75 90 67

De sollicitatie kunt je vóór 1 februari a.s. mailen naar: nathalie@fysiovision.nl

E-mail  nathalie@fysiovision.nl
Meer info  www.iicgroup.nl