Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61430

Vacature: Verkoopadviseur Tegels & Sanitair voor Tegelmegashop in Roermond

VACATURENR lv-61430 (27-12-2017)

Tegelmegashop is op zoek naar een enthousiaste verkoopadviseur tegels & sanitair. Wordt jij blij van klanten helpen, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je onderdeel uitmaken van een hecht team, dan is deze vacature zeker het bekijken waard!

Over Tegelmegashop.nl
Voor iedereen willen wij de perfecte tegel vinden. Wij begrijpen die cruciale rol van de juiste tegel bij het realiseren van het droom interieur van onze klanten. Topkwaliteit tegels voor de beste prijs, zonder tekort te doen aan service. Daarnaast zijn we op dit moment druk bezig met een sanitair totaalconcept, zodat we onze klanten op het gebied van sanitair volledig van dienst kunnen zijn. Naast een prachtige showroom van 1.000 m2 in Roermond (nabij het RetailPark) hebben wij een sterke online focus. Zowel online als in de showroom staat klanttevredenheid voorop en doen wij er alles aan om samen met de klant de zoektocht naar de juiste tegel en het juiste sanitair succesvol af te ronden. Spreekt dit jou aan, neem dan ook een kijkje op www.tegelmegashop.nl voor meer informatie.

De functie:
In jouw rol als Verkoopadviseur Tegels & Sanitair ben je verantwoordelijk voor een optimale klantervaring in de showroom. Met een vriendelijke en professionele houding, goede communicatieve vaardigheden en een oplossingsgerichte houding ben jij de perfecte gastheer voor onze showroombezoekers. En ook niet onbelangrijk; Met jouw sanitair ervaring speel jij een grote rol in de uitbreiding van ons sanitair assortiment, zowel online als in de showroom. Je bent enthousiast, klantvriendelijk, niet vies van hard werken en je hebt (een aantoonbare) ervaring met - en passie voor - sanitair.

Werkzaamheden:
  • Je adviseert onze showroomklanten met plezier en enthousiasme.
  • Je registreert aanvragen, vragen en klachten, en draagt zorg voor een correcte afhandeling.
  • Je werkt gerichte offertes en prijsindicaties uit.
  • Je bent de aftersales contactpersoon voor jouw klanten en draagt zorg voor een juiste opvolging en afhandeling (in directe samenwerking met het hele team).
  • Je bent een belangrijke pion in het uitbreiden van ons sanitair assortiment, zowel online als in de showroom.

Competenties:
Je bent communicatief vaardig, enthousiast, betrokken en klantvriendelijk. Daarnaast heb je een stevige persoonlijkheid waarbij je niet bang bent om een klant te adviseren. Je bent commercieel ingesteld, werkt nauwkeurig en helpt klanten graag met een positieve, professionele en klantgerichte houding. Ervaring met sanitair is een must en tegel gerelateerde ervaring is een grote plus. En daarnaast ook niet onbelangrijk: Je bent bereid om op zaterdagen te werken en je bent per direct beschikbaar.

Iets voor jou?
Solliciteer dan meteen en stuur je CV plus toelichting naar Maurice Ohlenforst (maurice@tegelmegashop.nl).

E-mail  maurice@tegelmegashop.nl
Meer info  tegelmegashop.nl