Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61372

Vacature: Management Assistente/ Directiesecretaresse voor apt Extrusions in Roermond

VACATURENR lv-61372 (22-12-2017)

apt Extrusions B.V. is een modern productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Wij onderscheiden ons door efficiënte, kundige en klantgerichte oplossingen aan te bieden aan marktleiders in hun branche.

Wij zoeken op korte termijn een

MANAGEMENT ASSISTENTE/ DIRECTIESECRETARESSE


Taakomschrijving:
De werkzaamheden bestaan uit agendabeheer, postafwikkeling, correspondentie, het vervaardigen van presentaties en rapporten, projectbegeleiding en pro actieve voortgangscontrole van activiteitenprogramma’s.

Functieprofiel:
Onze Management Assistente beschikt naast een goede algemene opleiding (HBO) over ervaring in een B2B werkomgeving. Zij kan organiseren, heeft oog voor detail, drive en enthousiasme. Zij is een stevige rechterhand, maar kan als het nodig is ook een charmante gastvrouw zijn. De in een ambitieus bedrijf gebruikelijke spanningen pareert zij met humor en tact.

Aanbod:
Het betreft een fulltime functie (parttime is bespreekbaar) waarbij flexibiliteit in de vorm van soms afwijkende werktijden gevraagd wordt. Goede kennis van en ervaring met MS - Office (Word, Excel, PowerPoint) en van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift zijn vereist.

Informatie:
Voor deze verantwoordelijke functie bieden wij een uitstekend salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie:
Met belangstelling kijken wij uit naar uw sollicitatie (motivatiebrief, cv en diploma’s / getuigschriften) die u kunt sturen naar mariella.jacobs@apt-alu-products.com onder vermelding van het kenmerk “Management Assistente”.

E-mail  mariella.jacobs@apt-alu-products.com
Meer info  www.apt-alu-products.com