Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61262

Vacature: Monteur bij General Technical Support in regio Noord/Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant

VACATURENR lv-61262 (18-12-2017)

BEN JIJ DE MONTEUR DIE WIJ ZOEKEN BIJ GENERAL TECHNICAL SUPPORT B.V.?

Lees onderstaande vacature om uit te vinden of jij de monteur bent die wij zoeken. Herken je jezelf in de omschrijving? Durf jij onderstaande uitdaging aan en ben je bereid om te groeien in de techniek?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

MONTEUR BIJ GENERAL TECHNICAL SUPPORT B.V.


FUNCTIE OMSHRIJVING
Als Monteur in vaste dienst bij General Technical Support B.V. ben je bij diverse opdrachtgevers werkzaam in de regio Noord/Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. Door de afwisseling van werkgevers, wordt je steeds weer uitgedaagd om nieuwe technieken te leren. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid bij relaties van General Technical Support B.V. voor een periode van enkele weken tot soms meerdere maanden.
Als monteur kun je kiezen uit 2 richtingen, de functie van machinebouw monteur –en/of onderhoudsmonteur.

Als Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het monteren van technisch hoogwaardige systemen, modules en componenten voor internationale machinebouwers (OEM’s).
Tevens het bewaken van de kwaliteit en nauwkeurigheid van deze producten, het initiëren van verbeteringen en afstemmen van technische problemen/oplossingen.

Als Allround Onderhoudsmonteur / Storingsmonteur bij General Technical Support B.V. heb je de volgende taken: Het verrichten van preventief, periodiek en correctief onderhoud. Het analyseren van technische knelpunten en het bedenken en uitvoeren van verbeteringen. Je werkt aan installaties die werktuigbouwkunde en elektrotechniek combineren. Om bij deze complexe machines storingen op te lossen, heb je kennis van beide disciplines. Je werkt bij een klant voor een periode van enkele dagen tot een aantal maanden.

FUNCTIE EISEN
  • MBO niveau 3/ 4 werktuigbouwkunde/ elektrotechniek;
  • Opleiding bij voorkeur aangevuld met vak gerelateerde cursussen;
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
  • VCA is een pré.

COMPETENTIES
Goed kunnen analyseren, oplossingsgericht en je bent in staat tot het signaleren en aandragen van oplossingen bij technische problemen. Resultaatgericht, Integer, Collegiaal, Klant- en servicegericht.

GEBODEN
Goed salaris en reiskostenvergoeding per kilometer.
Kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en eigen gereedschapswagen.
Wij ondersteunen kennisgroei en bieden ook opleidingen aan.

INTERESSE?
General Technical Support B.V.
Moesdijk 11, 6004 AX Weert
Tel: 0495-745020
Mail: info@getechs.nl
www.getechs.nl

General Technical Support B.V. (GETECHS) is specialist in het bieden van personele oplossingen op het gebied van technisch personeel voor machinebouw- en productiebedrijven. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers weten wij een goede match te maken tussen de techneut en de opdrachtgever. Werk is niet alleen ons werk, we hebben er plezier in dat merk je ook aan onze medewerkers. Ze zijn enthousiast over wat ze doen. Werken met passie en zoeken graag naar oplossingen. Kortom; GETECHS is een MENSENbedrijf.

Wij kennen de markt én de mensen. Kent u ons nog niet? Maar wilt u ons wel leren kennen? Dan maken wij graag tijd voor u om verder kennis te maken.

E-mail  info@getechs.nl
Meer info  www.getechs.nl