Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61061

Vacature: Technical IT Consultant voor Pcdata in Kerkrade

VACATURENR lv-61061 (05-12-2017)

Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn voor nationale en internationale klanten?
Ben jij op zoek naar een dynamische job binnen een internationaal softwarebedrijf?
Zie je het als een uitdaging om werkzaamheden bij klanten in binnen- en buitenland te verrichten? Dan zijn we misschien op zoek naar jou!

TECHNICAL IT CONSULTANT

Kerkrade, fulltime


De functie
Ons Service team is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Technical IT Consultant die toe is aan de volgende stap in zijn carrière. Jij komt terecht in onze talenten kweekvijver en leert onze producten en services van binnen en buiten kennen zodat je je ontwikkelt tot een breed inzetbare professional die service hoog in het vaandel heeft. We zoeken daarom iemand die hecht aan zelfstandigheid en de beste wil zijn in wat hij/zij doet. Jij zorgt ervoor dat de door Pcdata geleverde pick en put systemen, die voor iedere klant op maat zijn gemaakt, blijven draaien. Jij zal in een roulatie schema met je collega’s 24/7 support leveren. Je bent een IT allrounder, niet alleen doe jij applicatie beheer maar ook database en netwerk beheer en onderhoud bij onze klanten. Wij verwachten daarnaast dat je geen bezwaar hebt om wereldwijd te reizen, want jij doet preventief onderhoud en bent betrokken bij de implementatie van Pcdata systemen en services op locatie, waarbij jij de Sr. Consultant ondersteunt.

Wat wij bieden
  • Een uitdagende functie in een gedreven en specialistisch team, waar een prettige en informele werksfeer heerst
  • Een gedegen opleidingstraject en de ruimte om je eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen binnen een professionele werkomgeving
  • Voldoende interne doorgroeimogelijkheden met eventuele externe opleidingsmogelijkheden
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je functie

Wie wij zoeken
  • Een ambitieuze MBO plusser met een afgeronde ICT opleiding en met een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ongeveer 3 jaar relevante werkervaring in een ICT service omgeving.
  • Iemand met een op service gerichte “hands on” mentaliteit, goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. En als je daarnaast kunt communiceren in het Duits is dat zeker een pré.
  • Je hebt de bereidheid tot reizen zowel nationaal als internationaal en beschikt over een goed gevoel voor humor.

Over ons
Pcdata is gevestigd te Kerkrade midden in het hart van de Euregio. Wij zijn al meer dan 25 jaar de marktleider voor logistieke ICT-oplossingen voor de Food en Fast Moving Consumer Goods Industrie.
Wij zijn actief voor multinationals die tot de top behoren in hun marktsegment in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Er heerst binnen Pcdata een informele sfeer met veel dynamiek en afwisseling. Eigen initiatief en pro actief handelen is een must.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Koenen, Service Manager 045-5442343. Ben je na het lezen direct geïnteresseerd geraakt in deze boeiende functie, solliciteer dan via vacature@pcdata.nl.

E-mail  vacature@pcdata.nl
Meer info  www.pcdata-logistics.com