Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60784

Vacature: Werkvoorbereider Elektrotechniek Utilitair voor Vecon Engineering in Geleen

VACATURENR lv-60784 (20-11-2017)

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek Utilitair draag je binnen jouw functiegebied zorg voor het verwerken, calculeren, voorbereiden, gereed maken van klantaanvragen en de technisch begeleiding van projecten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van alle benodigde materialen en diensten voor de monteurs. Daarnaast ondersteun je daar waar nodig om de werkzaamheden efficiënt te laten verlopen. Je hebt veelvuldig contact met verschillende interne afdelingen en met externe leveranciers. Naast de reguliere werkzaamheden leid je ook interne verbeterprojecten gerelateerd aan de taken van de afdeling werkvoorbereiding.

De dagelijkse voorbereiding van werkzaamheden. Je beoordeelt de omvang van de werkzaamheden en bereidt deze voor tot een compleet werkpakket inclusief de bijbehorende kostprijscalculaties. Opvragen van prijzen, bestellen van materialen en het beoordelen van offertes van leveranciers. Werkzaamheden voorbereiden in systemen. Je zorgt voor de benodigde mankracht en materiaal en houdt voortdurend een vinger aan de pols. Zo nodig onderneem je actie of stel je de planning bij. Verantwoordelijk tot en met de oplevering van de werkzaamheden. Je kunt goed schriftelijk rapporteren en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat wordt verwacht?
  • MTS/HTS Elektrotechniek met relevante werkervaring.
  • Affiniteit met HVAC
  • Zelfstandig, besluitvaardig en pro-actief.
  • Flexibel en stressbestendig.
  • Je hebt overtuigingskracht
  • Je bent een kartrekker
  • Je bent een teamplayer

Wat bieden wij?
Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Vecon Engineering beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want jouw ontwikkeling komt zowel ons als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Wie wij zijn:
Vecon Engineering werkt vanuit een resultaat- en mensgerichte aanpak. Het DNA van Vecon Engineering bestaat uit een topsportersmentaliteit. Dit betekent dat wij er alles aan doen om de uitdagingen van onze klanten op een effectieve manier op te lossen. Vecon Engineering typeert zich door haar doorzettingsvermogen om haar klanten te helpen en bewustzijn van goede zorg voor haar medewerkers. De kernwaarden van Vecon Engineering zijn het fundament voor SUCCES!

Solliciteren
E-mail  jean.verhasselt@veconengineering.com
Meer info  www.veconengineering.nl